Starten på gravearbejdet :)

Efter vi fik afsat huset før påsken med landinspektøren startede gravearbejdet i dag. Vi må nok indrømme at vi synes påsken og derved ventetiden har været lang denne gang 🙂

Men her fredag da vi var forbi grunden blev vi mødt af en kæmpe bunke jord, og en gravemaskine, så nu var gravearbejdet endelig startet.IMG_0308

Arbejdet bliver udført af P.H. Jensen fra Viby, og vi fik en god snak med dem. Det kunne godt tyde på at der skal fjernes mere jord og derved bruges mere sand til sandpuden. Derfor var det godt at vi valgte at ekstrafunderingen bliver udført til fastpris og vedhæftet kontrakten med HusCompagniet, så det er klart vores anbefaling til andre, så der ikke sker overraskelser.

Ved udgravningen blev der fundet et gammelt drænrør fra dengang jorden var landbrugsjord. Det skal fjernes, så der ikke løber vand ind under huset når det engang er færdigt.

IMG_0304Derfra render en masse vand ind på området der er ryddet for jord. Derfor har P.H Jensen opsat en dykpumpe der fjerner vand fra udgravningen.

IMG_0300Mens vi stod og nød denne solrige dag kom en vognleverandør med det første læs til sandpuden, vi gætter på at der kommer rigtig mange leverancer for at fylde det store hul.

IMG_0306

God weekend herfra.

– Regina & Mads

Skriv et svar