Mere plads uden ekstra betaling….

Onsdag kørte jeg ud på grunden for at se om de var startet på elementerne. YTONG elementerne var allerede leveret og der gik to folk fra Element Kompagniet. Vi havde nemlig hørt at det kunne være de først startede torsdag.

IMG_0102

På grunden mødte jeg også Christian fra HusCompganiet der er vores byggeleder. Han fortalte at der var sneget sig en fejl ind i tegningerne og at fundamentet var lavet 60 mm for bredt. Han siger dog det ingen betydning har andet end vi får lidt mere plads.

IMG_0101

For at være på den sikre side kontaktede jeg vores byggerådgiver, der kiggede de nye tegninger som vi modtog igennem, og hun vendte hurtigt tilbage, med en teknisk forklaring samt en konklusion på at det ikke skulle være et problem. Byggeteknisk skulle det betyde at vores mursten starter længere ude på sokkelelementerne, så eventuelt regnvand nemmere kan dryppe af. Samtidig vil det dog betyde at udhænget bliver 30 mm smallere i hver side.

Jeg håber ikke senere denne ændring vil få betydning for andet, der måske i sidste ende kan give os ekstra omkostninger. Dog virker det som om at HusCompagniet har styr på dette. Vi kunne måske bare godt tænke os en mere “brugervenlig” forklaring for deres side om hvad denne ændring betyder.

– Regina & Mads

Skriv et svar