Den endelige overtagelse af huset, samt indflytning

Så kom dagen endelig hvor vi skulle overtage huset. Vi startede dette projekt med HusCompagniet i December 2013, så dagen var længe ventet. Tirsdag d. 25 august, kl 10:00 mødtes vi med vores byggeleder, og byggerådgiver for at gennemgå huset endnu en gang for fejl/mangler.

Da vi fik nøglerne til vores hus en tirsdag, ville vi ikke bede venner og familie om at hjælpe med flytning en hverdag, fordi vi ikke kunne vente til weekenden. Derfor havde vi spurgt på priser hos et flyttefirma og fået en god aftale med Odense Ny flytteforening der sendte to mænd. Vi skulle bare pakke ned, så vil de bære ned, transportere fra Odense til Middelfart og med indbæring.

Vi var færdige med gennemgang af huset, og nøgleoverdragelse kl. 13:30, og vi havde en aftale med flyttefirmaet omkring kl. 14 i Odense, så vi havde ret travlt med at komme tilbage til lejligheden. 🙂

På sidste rundering var der kun en mursten der skulle skiftes, samt en udendørs følser til gulvvarmen der skulle monteres. Indvendig var der dog en stor maler opgave, da vi efter vores mening var mange fejl. De steder hvor vi havde fundet fejl i filten ved vores gennemgang den 12 August, var blevet repareret ved at spartle ovenpå filten og derefter at male igen. Det giver en tydelig struktur forskel, hvilket vi slet ikke var tilfredse med. Som det har været hele vejen gennem dette byggeri, var vores byggeleder helt enig og krævede at dette blev rettet af malerne.

IMG_0543

IMG_0527

IMG_0525

IMG_0528

Her er et par billede af de installerede hvidevare.

IMG_0538

WITT WIF90SQW2

IMG_0539

Thermex Metz Maxi 120 med ekstern motor

IMG_0535

EVY7800 kombiovn – EOC6801 Kombi damp

IMG_0537

Siemens KI42FP60

IMG_0536

Siemens GI38NP60

IMG_0540

Miele TKG650 – Miele WKH130

Det har været nogle hektiske dage med rengøring af vores gamle lejlighed, samt et hav af ture i byggemarkeder samt møbelhuse. Dertil kommer 4 besøg af gardinbusser, og levering af grus og vores herregårdssten.

IMG_0522

Levering af herregårdssten fra FC-beton.dk

Med alle de penge der er brugt de sidste dage føler man sig lidt som ham her ;D

IMG_0534

 

Selvom vi nu har overtaget drømmehuset, vil det ikke være slut med indlæg, den næste stykke tid vil vi anmelde vores alarmsystem fra sikkerthjem hvor vi har købt kamerapakken. Dertil indlæg omkring belægning og anlæg af græsplæne.

Regina & Mads

Skriv et svar