Aftale om byggetilsyn

Byggetilsyn eller ej?

I dag bygger Huscompagniet rigtig mange huse i Danmark, og bygger ofte huse uden fejl. Huscompagniet tilknytter en byggeleder , der skal føre tilsyn med indlejede håndværkere, og opretholde kvaliteten på byggeriet.

Hvis man søger lidt rundt omkring på nettet er den klare anbefaling at få ekstern rådgivning i byggeperioden. Det kan der være et par grunde til at gøre, først og fremmest for at påpege eventuelle fejl fra håndværkere, da huset bygges af mennesker, og dette ikke kan undgås. Dernæst giver det samtidig en indre ro, da du som byggeherre ikke har tid eller forstand til at overvåge alle byggeriets faser.

Vi har besluttet at vi gerne vil have en byggesagkyndig, for at fange eventuelle fejl, hvis det skulle ske, samt den indre ro, at nogen med stor erfaring indenfor byggeri, taler vores sag.

Vi søgte derfor efter byggesagkyndige på nettet og kontaktede rådgivere i nærheden for at få deres bud på et tilsyn.

  • Bjarne Sørensen – BSO Rådg. Ingeniører
  • Bodolf Hansen – BMH Rådgivning ApS
  • Anette Krog – 103 Rådgivende Ingeniørselskab Aps

Det er utroligt vigtigt for os, at vores byggerådgiver får os til at føle at vores byggeri er det vigtigste. Det vil sige at sender vi en mail, med spørgsmål eller et problem, skal der ikke gå flere dage inden der kommer svar. Det er bare ikke godt nok når man er midt i et byggeri. Ud fra deres tilbud og en mavefornemmelse valgte vi at benytte Anette Krog fra 103 Rådgivende ingeniørselskab. Hver gang vi sendte hende en mail, var der næsten omgående en mail fra hende med svar.

2015-03-16 10.02.57

Aftalen er nu underskrevet, og dokumentation sendt. Vi føler os virkelig trygge og i gode hænder hos Anette, og det synes vi er klart det vigtigste ved en byggesagkyndig.

– Regina & Mads

 

Skriv et svar