Møde med vores advokat

Sidste fredag var vi til møde med vores advokat ude i Hunderup kvarteret, som skulle gennemgå vores entreprisekontrakt fra HusCompagniet. Dem benyttede vi også tidligere, da vi købte grunden. Vi havde gennemgået kontrakten derhjemme i fællesskab, og lavet en kommentar-/spørgeliste som vi havde sendt til advokaten.

I en god time snakkede vi om betydningen af ordvalget i kontrakten, og hvilken betydning det havde for os. Det gav en god forståelse, så vi nu er sikre på kontraktens indhold. Mange af vores kommentar, var advokaten enig i. Det viste sig at advokaten ikke havde de store kommentar udover vores egen gennemgang, men det er nu alligevel en god sikring at benytte en advokat til dit livs investering. Så den lille betaling betyder intet i sådan en entreprisesum.

Advokat Helbing er billige og dygtige, og gør meget ud af at forberede sig, var meget positivt overrasket ved grundkøb. Der var billeder af grunden fra 1954 og frem, som viste det var landbrugsjord m. v.

Advokaten har udfærdiget et brev til HusCompagniet med vores ændringer til kontrakten og nu mangler vi bare svar fra dem, og så er vi klar til at underskrive kontrakten på vores drømmehus 🙂

– Regina & Mads

Skriv et svar